Stichting Nooit Voorbij

Stichting Nooit Voorbij helpt ouders, broertjes en zusjes van een overleden kind bij de verwerking van hun verlies, onder andere door het schrijven van hun verhaal ter herinnering aan het overleden kind. Daarnaast organiseren ze bijeenkomsten en evenementen en kunnen lotgenoten contact met hen opnemen voor een luisterend oor. Want een kind dat overleden is, is nooit voorbij.

Lees de blog “Hoe wij onze kindjes bij het verlies van hun zusje hebben betrokken” die ik schreef voor de Stichting Nooit Voorbij via de onderstaande link.

MEER INFO

MamaBaas

“Terwijl ze met het apparaat over mijn buik heen gaat, kijk ik op de echo mee. Na nog geen minuut zie ik gelijk dat het foute boel is. Mijn vreemde voorgevoel wordt binnen twee minuten bevestigd. “Dit ziet er niet goed uit”, zegt de echoscopiste.”

Het volledige verhaal “”Drie kindjes in mijn hart, twee in mijn ogen” lees je op de site van MamaBaas:

MEER INFO

Stichting Sterrenouders

Vraag je je af hoe je ooit weer zult gaat genieten van de mooie dingen in het leven?

Sinds 2019 is Sterrenouders opgericht ter nagedachtenis aan overleden kindjes, voor ouders en dierbaren die een kindje verliezen tijdens de zwangerschap, tijdens de geboorte of in de periode na de geboorte. Maar ook voor zorgprofessionals die meer willen weten over het omgaan met sterrenouders.

Echte Mama’s staat ook vermeldt op deze pagina.

MEER INFO

Samen staan we sterker.