Jouw kindje zal altijd bij je zijn, in je gedachten en in je hart.

Je bent (weer) moeder geworden, en moeder zijn van een Sterrenkindje is misschien wel de moeilijkste vorm van het moederschap.

Het verlies van je kindje zet jouw wereld volledig stil. Er groeide leven in jou, de liefde voor je kindje groeide vanaf het moment dat je de positieve zwangerschapstest in je handen had en van het ene op het andere moment is jouw droom veranderd in een nachtmerrie. Je blijft met lege handen achter.

Na een miskraam of stil geboorte weet de omgeving vaak niet hoe ze met dit grote gemis om moeten gaan. Ze vermijden liever het onderwerp om jou verdriet te besparen, maar dat zorgt voor nog meer verdriet. Veel vrouwen ervaren dan ook eenzaamheid in hun verlies en rouw, terwijl het juist heel waardevol is om iemand dichtbij je te hebben die jou bijstaat in dit proces. Iemand die naar je luistert, die er echt voor je is en jouw rouw erkent.

In de 1-op-1 begeleiding loop ik een stukje met je mee in de reis die jij maakt als Sterrenmoeder. Ik bied een warme, veilige plek waar alle ruimte is om jouw verhaal, jouw gevoelens en emoties te delen. Zodat jij in je eigen tempo het verlies kan verweven in je leven, waardoor je weer gaat leven in plaats van overleven.

Misschien is het nog heel pril of een tijd geleden, iedereen is welkom en ik ondersteun je met alle liefde in jouw proces.

De 1-op-1 begeleiding is iets voor jou als:

 • de heftigheid van de emoties die je ervaart overweldigend zijn
 • je jouw verhaal wilt delen, delen dat wat er in jou afspeelt zonder dat je bezwaard te voelen
 • je veel meer piekert en niet meer kunt genieten zoals voorheen

En als je:

 • weer vreugde wilt ervaren naast verdriet om het gemis van jouw kindje
 • iemand zoekt die jou bijstaat in jouw rouwproces, die echt naar je luistert en aanwezig is
 • niet wilt dat angst in je leven overheerst, en meer liefde voor jezelf en je kindje wilt toelaten

“Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen”

Waar bestaat de 1-op-1 begeleiding uit?

 • Elke twee weken een sessie van 1,5 uur
 • In totaal zijn het 6 sessies
 • Whatsapp contact tussen de sessies door
 • Het werkboek ‘De reis als Sterrenmama’
 • 747,00

Past dit traject bij mij?

Voordat ik een 1-op-1 begeleidingstraject start, vindt er eerst een gratis afstemgesprek plaats. Daarin bespreken we jouw huidige situatie, dat waar je tegenaan loopt en waar je naar opzoek bent. En tijdens dit gesprek wordt duidelijk of dit traject bij jou past of niet.

Vergoedingen

Vaak kan begeleiding via de werkgever worden vergoed, bijvoorbeeld via het opleidingsbudget, in het kader van een re-integratietraject of om ziekteverzuim te voorkomen. Vraag je werkgever naar de mogelijkheden. Ook kan je contact opnemen met je zorgverzekeraar om te kijken wat mogelijk is qua vergoeding voor rouwbegeleiding.

Boek hier jouw gratis afstemgesprek

JA IK WIL MEER WETEN