Voel je sinds het verlies van jouw kindje dat het gemis overheerst?

En wil je ontdekken hoe je vooral op een liefdevolle manier aan jouw kindje kan denken?

Vind je het lastig dat je niet met je omgeving over jouw verlies kan praten?

En wil je ervaren hoe het is als je 100% gehoord en gesteund wordt door andere vrouwen, die weten wat je meemaakt?

Vrouwencirkel voor lotgenoten na verlies

Na een stilgeboorte, staat de wereld van de moeder volledig stil terwijl de iedereen om haar heen weer doorgaat met het leven. Verdriet om dat wat nooit zal zijn, om dat wat nooit terug zal komen. De pijn van het verlies van jouw kindje kan je leven compleet op zijn kop zetten en verdriet met zich meebrengen.

De mensen om je heen begrijpen vaak helaas niet wat zo’n groot verlies met jou doet. Mensen durven niet te vragen naar het verlies en negeren het, of ze maken onhandige opmerkingen waar je niet op zit te wachten.

Dit maakt het rouwproces en het onderdeel maken van het verlies in jouw leven, er niet makkelijk op. Want juist op dit soort momenten is het zo belangrijk dat we met elkaar in contact blijven en met elkaar verbinden.

De intentie van de Vrouwencirkel: Liefde na Verlies is het creëren van een veilige omgeving waarin je alles kunt delen, ons kwetsbaar op kunnen stellen en de pijn los kunnen laten. Het is een bijzondere ervaring, waarbij iedereen oprecht naar je luistert, jou ziet staan en jou volledig begrijpt.

Na het verlies van jouw grootste droom, van jouw geliefde kindje, voelt het soms als lastig om weer die intense liefde voor onszelf, ons kindje en de mensen om ons heen te ervaren. Tijdens deze vrouwencirkel gaan we naar binnen keren, om weer thuis te komen bij jezelf en we mogen geven en ontvangen!

JA, IK DOE MEE!

Dit levert de Women’s Innercircle jou op:

Sisterhood

Het samenkomen met andere lotgenoten die iets soortgelijks hebben meegemaakt, zorgt voor een sacred sisterhood die je nergens anders vindt.

Verbinding

Je gaat minder vanuit je hoofd leven en je meer door je onderbuikgevoel laten leiden.

Liefdevol denken

Het pijnlijke gemis van jouw ongekende kindje wordt vervangen door liefdevol denken aan hem/haar.

Liefde

Je voelt onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, voor jouw kindje en voor de mensen om je heen.

Het samenkomen met andere vrouwen is één van de beste manieren om de LIEFDE in jezelf te vinden.

Ik hoop jou in onze vrouwencirkel te mogen verwelkomen!